Sertéshús, disznóhús fajtái - Melyik húsfajtából mi készülhet?


  • Sertéslapocka: főzve, pörköltnek, füstölt húsnak, fasírtoknak, tokánynak
  • Sertésfarok: füstölve, kocsonyába, főzve, néhány levesbe, pörköltbe
  • Sertésláb, sertésköröm: füstölve, pörköltbe, kocsonyának, főzve
  • Sertésdió, frikandó, sertésfelsál: párolva, felszeletelve sütve, egybesütve, füstölve
  • Rövidkaraj: szeletelve, panírozva rántva, natúr szeletnek, egybesütve
  • Hosszúkaraj: egészben sütve, panírozva rántva, bundázva, natúr szeletnek
  • Sertésfej: kocsonyának, abálva, füstölve, főzve
  • Sertéstarja: rántva, flekkenféléknek, füstölve, apróhúsnak, darálva, fasírtnak, pácolás után grillezve 
  • Sertésdagadó: tölteni, rántva, flekkenféléknek, fasírtnak
  • Sertésoldalas: pácolás után grillezve, főzve, egybesütve, füstölve

Népszerű házi praktikák